ОВИЕ ОСОБИНИ ГИ ПОСЕДУВААТ МАЖИТЕ КОИ СЕ СОВРШЕНИ ВО КРЕВЕТ

Орален секс

Љубовникот кој избегнува орален секс не е баш посакуван партнер за жените, бидејќи голем број жени на тој начин постигнуваат оргазам.Техниките за орален секс можат да се подобрат, а доколку партнерот сепак го одбие, тоа го лишува партнерот од големо уживање.

Оралниот секс не е само начин до кулминација, затоа што сексот не треба да се сведува само на начинот на постигнување, туку тој е начин на кој мажот и покажува на жената дека целосно ја сака и дека ништо на нејзиното тело не е туѓо. до него.

Храбро ги слуша инструкциите

Кога сте во врска со нов партнер, потребно ви е време да се прилагодите. Најлесен начин да постигнете заемно уживање е преку послободна комуникација во кревет. Мажите често трпат поголем „притисок“ од добриот или лошиот секс, а нивното его во кревет е сепак многу поголемо од она на жените. Партнерот кој се навредува со зборови како: „побавно, посилно, побрзо, пониско…“ не е материјал за добар љубовник.

„Несигурните мажи, кои во исто време се во одбрана, не се партнери кои сакаат да учат и поради ова жената повеќе ќе биде фокусирана да не го навреди и на крајот поради тоа да глуми оргазам. “, објаснува Кокс.

Не се фалете со своите вештини

И мажите и жените подеднакво сакаат да го импресионираат својот партнер, додека мажите често имаат поголема потреба тоа да го докажат. Тие го спомнуваат своето големо сексуално искуство или инсистираат на тоа дека поседуваат уникатна техника. Ваквото однесување најчесто ги одбива жените, бидејќи освен што изгледа препотентно, ги зголемува очекувањата, кои потоа на мажите им е многу тешко или не можат да ги исполнат.Не му е важен само неговиот врв

Непишаното правило е дека мажот прво треба да ја „почека“, бидејќи се смета дека жените потешко постигнуваат оргазам од мажите, а потоа се посвети на сопственото уживање. Маж кој никогаш, или на самиот почеток на врската, не покажува желба да внимава на неа и на нејзиниот оргазам, ретко ќе добие шанса за откуп подоцна.

Комплименти

Избегнувајте неоригинални и „лигави“ комплименти бидејќи жените брзо ги препознаваат и не сакаат да ги слушаат. Искрените и едноставни комплименти за нејзиниот карактер, личност или изглед се показател дека сте искрени и заинтересирани за неа.

Нема емоционално повлекување

По сексот со нов партнер, понекогаш не знаете што да правите и како да се однесувате, бидејќи се уште не се познавате доволно добро. Секогаш е тешко да се знае кој е правилниот начин на дејствување во такви ситуации, но, на пример, наглото заминување, станувањето од кревет или збунетоста во никој случај не се однесувања што се ценат.

Ако не знаете што да правите, подобро е да го кажете искрено отколку да бегате без размислување. Најдобро е да се однесувате што поприродно, што значи дека не е добро да се инсистира на гушкање, ниту пак да се даваат големи изјави за љубов.