ЕДНОСТАВНО РЕШЕНИЕ ЗА НЕПРИЈАТНИ ПОТПЕТИЦИ

Се што ви треба е една хигиенска влошка, која ќе ја ставите внатре во чевелот.

  • Го направив ова многу пати – стои во описот на видеото што е прегледано преку 20 милиони пати.
@joburtonread

I’ve done this so many times on a night out 💃💃💃💃👠👠👠👠♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath