ФАНТАСТИЧЕН ТИК ТОК ТРИК: КАКО ДА НАПРАВИТЕ ВАШАТА КУЌА ДА МИРИСА ПРЕКРАСНО

Една корисничка на Тик-Тока по име Марлин покажа како користи правосмукалка за да постигне пријатен мирис во нејзиниот дом.

Трикот е да ја отворите правосмукалката, да го извадите филтерот и да го испрскате со освежувач, а потоа повторно да го вратите во правосмукалката.

Додека ја чистите куќата, свеж и пријатен мирис ќе се шири низ целиот дом.

Коментарите за овој трик беа различни, од жени кои не знаеја дека овој филтер може да се отстрани, до оние кои беа целосно ентузијасти за оваа идеја и кои рекоа дека дефинитивно ќе го користат овој трик.Еве како да го направите овој трик:

@marilyn2685

#fyp #foryou #parati #lifehacks #cleaninghacks #cleaningtiktok #tiktokcleaning #homecleaning #hometips

♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat