НАЈДОБРИТЕ КОМБИНАЦИИ НА ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЗА ЉУБОВ И СЕКС

Овен

Вага. Нивната врска е проткаена со спротивности, но тие се надополнуваат едни со други. Вагите знаат да попуштат, што му одговара на Овенот. Нивниот пол е бурен, но одличен.

Бик

Рак. Или се сакаат или се мразат – нема средина. Одлично се сложуваат во сексот и тоа ги одржува заедно.

Близнаци

Скорпија. Штом се видат, ги привлекува како магнет. Полни се со спротивности, се караат и прават мир во кревет. Несигурна врска.

Рак

Бик. Тоа е страсна врска наполнета со жешки емоции. Со текот на времето, тие се смируваат, се запознаваат подобро и се врзуваат повеќе.

Лав

Водолија. Тие се силно привлечени на прв поглед. Со многу компромис од двете страни, тие можат да имаат хармоничен однос. Дури и да ја прекинат врската, повторно се враќаат едни на други.

Девица

Риба. Тие се силно привлечени и имаат врска проткаена со страст и романтика.

ВагаОвен. Силно се привлечени, страстите летаат во кревет и таму најдобро се сложуваат. Често се караат, но и брзо се помируваат.

Скорпија

Најдобро за секс: Близнаци. Тоа е вистинска фатална врска полна со возбуда и страст. Раскинуваат, а потоа повторно се обединуваат со нова ревност. Во кревет тие се и неутешни и гласни.

Стрелец

Јарец . Физичката привлечност се појавува на прв поглед. Тие се различни, но совршено се надополнуваат.

Јарец

Стрелец. Тој знак ја цени економијата на Јарец, но тој се буни на студ. Но, со текот на времето, Јарецот станува поотворен, а сексуалните односи побурни.

Водолија

Лав. Тие се совршени партнери во сексот. Иако се различни, тие се обединети со силна хемија на привлечност. Постојано се во војна, се расправаат и склучуваат мир, но остануваат заедно до крај бидејќи не можат еден без друг.

Риба

Девица. Девицата ќе им даде цврста поддршка на Рибите, а искри на страст ќе летаат во креветот.