(ВИДЕО) ДЕВОЈКА СПОДЕЛИ СУПЕР ТРИК: ВАКА МОЖЕ ДА ИМ „ЧИТАТЕ МИСЛИ“ НА ЛУЃЕТО!

Ја следат повеќе од милион луѓе, а темите со кои таа се занимава се различни од тоа како да препознае дека луѓето ве лажат, како да зрачите со самодоверба или „да читате мисли“ на другите.

Ако обрнете внимание на рацете на соговорникот, Патриша тврди дека на овој начин можете да ги „прочитате нивните мисли“.

Нагласува дека ако ги сокријат рацете додека разговараат со вас, тоа значи дека се чувствуваат непријатно околу вас и не сакаат да го продолжат разговорот, а доколку рацете им се „разоткријат“ за време на разговорот, тоа значи дека им е удобно со вас.

Насмевката исто така може да ги изневери, така што „лажната“ се препознава по тоа што човек се смее само со усните и малку ги покажува забите, додека искрената насмевка значи ангажирање на мускулите околу очите.

Во едно од нејзините популарни видеа, таа објави неколку корисни совети, кои можат да ви покажат дали некому ви се допаѓа.@patricia.cnr

Wizard Series 🧙‍♀️ #bodylanguage #bodylanguagesecrets #mindreader #detective #datingadvice #influence #seduction #womenpower

♬ original sound – PATRICIA

И таа особено ве советува да обрнете внимание на нозете на соговорникот.

“Ако нозете се свртени кон вас, тоа е показател дека лицето е заинтересирано за вас. Во спротивно тоа покажува незаинтересираност, непријатност или желба да го прекинете разговорот”.