ВАЖНИ ЛЕКЦИИ ЗА КАРИЕРАТА ШТО ТРЕБА НАВРЕМЕ ДА ГИ НАУЧИТЕ

Сите луѓе прават грешки во нивниот живот. Ако сте паметни, од грешките кои сте ги направиле, ќе научите повеќе и ќе се поштедите од тага и каење. Еве неколку лекции …

ВАЖНИ ЛЕКЦИИ ЗА КАРИЕРАТА ШТО ТРЕБА НАВРЕМЕ ДА ГИ НАУЧИТЕ Повеќе...

ДУРИ И АКО ВЕ БОЛИ, ПУШТЕТЕ ГИ ЛУЃЕТО КОИ НЕ СЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ВЕ САКААТ

Ова е најтешката работа што некогаш ќе треба да ја направите во вашиот живот, а исто така ќе биде и најважната работа. Престанете да водите тешки разговори со луѓе кои …

ДУРИ И АКО ВЕ БОЛИ, ПУШТЕТЕ ГИ ЛУЃЕТО КОИ НЕ СЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ВЕ САКААТ Повеќе...

НЕ СЕКОГАШ „ЗАВРШУВАМЕ“ СО ЉУБОВТА НА НАШИОТ ЖИВОТ И ТОА Е НОРМАЛНО

Верувам во голема љубов. Но, зборувам и излегувам како да не зборувам. Немам несериозни романтични очекувања. Не сакам да ме понесе љубовен ураган. Јас сум еден од оние ретките, можеби …

НЕ СЕКОГАШ „ЗАВРШУВАМЕ“ СО ЉУБОВТА НА НАШИОТ ЖИВОТ И ТОА Е НОРМАЛНО Повеќе...

ЖИВОТОТ НА ОВИЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЌЕ СЕ ПОДОБРИ НА ПОДОБРО ОВАА ЕСЕН

Оваа есен животот на 3 хороскопски знаци ќе се промени на подобро. Судбината ќе им обезбеди шанса која ќе им овозможи да ги исполнат сите нивни соништа. Рак Раковите конечно …

ЖИВОТОТ НА ОВИЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ЌЕ СЕ ПОДОБРИ НА ПОДОБРО ОВАА ЕСЕН Повеќе...

ДАЛИ ПОСТОИ ПОСТПОРОДИЛНА ДЕПРЕСИЈА КАЈ ТАТКОВЦИТЕ?

Иако можеби ви звучи чудно, татковците можат да се соочат и со постпородилна депресија. Денес ќе ве запознаеме со 4 работи што е добро да ги знаете: Бројот на мажи …

ДАЛИ ПОСТОИ ПОСТПОРОДИЛНА ДЕПРЕСИЈА КАЈ ТАТКОВЦИТЕ? Повеќе...

5 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДЕНЕШНИТЕ ДЕЦА ПОБРЗО СОЗРЕВААТ

Научниците веруваат дека современото детство завршува на 12-годишна возраст. Тоа го докажува и една студија, бидејќи многу родители сметаат дека нивните деца повеќе немаат детски особини на оваа возраст. Новата …

5 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДЕНЕШНИТЕ ДЕЦА ПОБРЗО СОЗРЕВААТ Повеќе...

ОВИЕ 6 СИМПТОМИ УКАЖУВААТ НА СЛАБ ИМУНИТЕТ

Во есен, обично има слабеење на имунитетот – за ова можете да дознаете по некои симптоми. Според изданието Интериа (Полска), во периодот на есента што доаѓа, поради намалувањето на сончевата …

ОВИЕ 6 СИМПТОМИ УКАЖУВААТ НА СЛАБ ИМУНИТЕТ Повеќе...

ГОЛЕМИ ПРИДОБИВКИ ОД ЦЕЛЕР

Целерот е една од најмоќните антиинфламаторни намирници. Тоа е идеално средство за чистење и обновување на цревната слузница. Во исто време, целерот со стебленца нè снабдува со ензими и коензими …

ГОЛЕМИ ПРИДОБИВКИ ОД ЦЕЛЕР Повеќе...